Erop uit

Zomerplannen

De vogels fluiten, de zon schijnt steeds vaker en langer en de korte broeken zijn al aangeweest: het is zomer! Nouja niet officieel, maar onofficieel is het voor mij al helemaal begonnen. Dit zorgt ervoor dat ik echte zomer- en vakantiekriebels krijg. Het leek mij daarom tijd om jullie in te lichten over onze  “wilde” zomerplannen 2018!

Sander en ik zijn leiding op scouting, dus we gaan daarmee weg op kamp. Dat is elk jaar een weekje. Ik zal deze zomer een week doorbrengen in Limburg met een gezellige groep bestaande uit 17 kinderen tussen de 14 en 18 jaar. Zij organiseren zelf het kamp, dus ik heb eigenlijk een hele ontspannen week (denk ik nu nog). Het kamp krijgt een eigen thema en we gaan een heleboel leuke dingen doen. Maar ook vooral lekker chillen, wat is wat de kids van tegenwoordig schijnbaar graag doen (ohh wat voel ik mij nu oud haha).

Daarna hebben Sander en ik allebei 2 weken vrij. We kwamen er heel lang niet helemaal uit wat we nou zouden doen. Vanwege de bouwvak heeft Sander sowieso deze weken vrij, dus kunnen we er maar beter van genieten. We hadden eerst bedacht om de badkamer te gaan opknappen, maar we doen al zoveel aan het huis dat we daar even mee wachten. Ook wel eens lekker om te gaan genieten.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit artikel al een tijdje geleden had geschreven en had ingepland om te plaatsen. Toen ik het schreef hadden we nog geen vakantieplannen. Maar things changed! Wij gaan deze zomer opnieuw met de auto naar Zwitserland! We kennen de regio heel goed en we zitten in een klein dorp midden in de bergen. We gaan vooral ontspannen! Een beetje wandelen, lekker eten, uitslapen, boeken lezen, nog meer wandelen, misschien zwemmen en ga zo maar door. Dit klinkt toch helemaal als een vakantie om bij te komen van dit drukke jaar?

Verder gaan we een weekendje weg met de vriendengroep en we willen een weekendje weg met Marloes en Laurens.

We weten nog niet precies hoe lang we gaan, want ik vind het ook fijn om een paar dagen thuis te zijn. Er is nog genoeg te doen om de hele zomer mee te vullen. We hebben ooit een opblaaszwembadje gekocht die we nu eindelijjk in onze eigen tuin kunnen zetten. Als ik fijne muziek op zet en een glaasje wijn in schenk is het net alsof ik op Ibiza zit. 😉

Het lijkt me stiekem ook gewoon heel leuk om toerist te spelen in eigen streek. De typische toeristenuitjes doen: lekker fietsen langs de bollenvelden, bootje varen door Leiden, uitgebreid lunchen… Genoeg te doen om wel drie zomers te vullen! Ideaal om dus een weekje weg te gaan en een weekje op vakantie in eigen huis. Ik kijk er nu al naar uit.

Wat is jouw ideale activiteit tijdens een vakantie in eigen huis?

Liefs, Larissa

4 Reacties

 • Romy

  Zo te horen gaan jullie een heerlijke zomer tegemoet. Wat leuk dat jullie naar Zwitserland gaan! De mooie berglandschappen daar zijn alleen al reden genoeg om helemaal tot rust te komen 🙂 Ik ben benieuwd waar jullie weekendje weg met Marloes en Laurens naartoe zal gaan.

  • Larissa

   Ik ben ook benieuwd haha. We willen al zo lang samen weg, maar elk jaar komt het er niet van. Nu staat het op de blog, dus nu moeten we wel 🙂
   Zwitserland is inderdaad prachtig! Sowieso genieten van de natuur daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge