Lifestyle

Verlanglijstje voor mijn eerste salaris

In november start ik met een traineeship en daar hoort eindelijk ook een ‘grote mensen’ salaris bij! Ik heb vanaf mijn zestiende gewerkt en dat was allemaal parttime, omdat ik gewoon nog naar school moest. Dat betekende een leuk salaris om een beetje van te sparen en een beetje van op vakantie te gaan en andere leuke dingen, maar echt dure aankopen deed ik er niet van. Ik heb al lange tijd een aantal items op het oog die ik graag wil hebben. Treat yo self!

Onderstaande items kan ik natuurlijk niet allemaal in een keer kopen (zou wel willen, haha!). In elk geval heb ik aan inspiratie geen gebrek.

Deze Ted Baker mantel. Ik kwijl hier echt al twee jaar op. Die kleur! Die rosegouden hardware! Dat model! Ik. Moet. Hem. Hebben. Ik heb hem zelfs al eens gepast. Mijn duurste kledingstuk is mijn huidige winterjas, een hele fijne en warme die 250 euro kostte. Maar ik heb hem dan al wel vijf jaar! Ik weet zeker dat ik deze Ted Baker mantel ook met veel liefde zal dragen.

En nog meer Ted Baker, want dit merk heeft ook altijd zulke leuke jurkjes. Hoe leuk is die met die bloemenprint? Maar ook die blauwe, die best wel simpel is maar een ontzettend leuke cut-out heeft.

Een jurkje van LaDress. De stof is volgens mij echt heel fijn en ik vind vooral deze met zo’n strik leuk.

Een paar Jimmy Choo pumps. Ik heb niet een specifiek paar op het oog, maar oh wat zijn ze mooi allemaal. Dit zijn trouwens wel typisch van die schoenen die wel op mijn lijstje staan, maar die ik uiteindelijk toch nooit zal kopen, haha! Ach, zo af en toe is het gewoon leuk om dit soort schoenen op te zoeken, toch?

En kan ik tot slot alle lipsticks van Charlotte Tilbury kopen? Hallo, kijk die prachtige hulzen! Ik ben echt een sucker voor mooi uitziende lipsticks.

Wat staat er op jouw eerste salaris verlanglijstje of wat heb jij gekocht van je eerste salaris?

Liefs, Marloes

PS. Bonuspunten voor jou als je herkent in welke stad de headerfoto gemaakt is!

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge