Motivatie

Waar ik naar uitkijk na mijn scriptie

Waar ik erg naar uit kijk, zijn de dingen die ik graag wil doen als ik me dalijk even niet meer druk hoef te maken over het afstuderen. Of ik het dan gehaald heb is een tweede, maar dat zien we dan wel weer ๐Ÿ˜œ In elk geval heb ik binnenkort even drie weken rust en tijd voor leuke dingen!ย 

Mijn verjaardag vieren
Over twee dagen ben ik jarig, maar aangezien dit mijn laatste week is om aan mijn scriptie te werken, stel ik mijn verjaardag vieren maar even uit. Ik heb verder nog geen idee hoe ik mijn verjaardag รผberhaupt wil vieren, 24 is ook niet echt een spectaculaire leeftijd ๐Ÿ˜
Hoe vieren jullie je verjaardag meestal?

Onze vakantievideo in elkaar zetten
Op vakantie heb ik naast heel veel foto’s gemaakt, ook gefilmd. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, de enige filmpjes die ik altijd maak zijn voor Snapchat of Instagram. Nu heb ik steeds korte stukjes gefilmd en tijdens de vakantie merkte ik al dat sommige dingen mooier uitkomen op film, dus dat vond ik erg tof. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
De vakantieblog hebben jullie nog te goed, trouwens! Daar heb ik de tijd nog niet voor gehad. Dus die volgt snel!

Boeken lezen
Ik was altijd een echte boekenwurm. Zo iemand die tot diep in de nacht met een zaklamp boeken kon lezen. Toen ik begon aan het hbo deed ik dat niet meer zo. De boeken maakten plaats voor studeren, verslagen maken, uitgaan, een vriendje en als ik dan eens een avondje alleen had, had ik meer zin om gewoon een film of serie te kijken. Ook al wilde ik wel graag een boek lezen, ik had er gewoon niet de rust voor in mijn hoofd. Ken je dat? In de tussentijd ben ik wel gewoon doorgegaan met boeken kopen, onder het mom van: ‘daar ga ik binnenkort echt aan beginnen.’ Zodoende heb ik een flinke stapel liggen die ik graag wil lezen.

Meer werken
Tijdens het afstuderen heb ik heel weinig gewerkt. Dus kreeg ik ook minder salaris. En dat heb ik best gemist, haha! Straks kan ik weer vaker werken en gewoon even geld verdienen.
Dit is geen baan die past bij mijn studie, trouwens. Voor nu vind ik het leuk en zal ik ook binnenkort op zoek gaan naar iets passenders. Maar dat heeft geen haast, want ik heb werk, ik hoef niet thuis te zitten, dus kan ik op mijn eigen tempo op zoek gaan naar een studie-gerelateerde baan. Aangezien mijn geliefde stufi ook stopt natuurlijk, zit ik in elk geval niet zonder inkomsten. En dat vind ik wel fijn.

Mijn motorrijbewijs halen
Dit is natuurlijk niet iets wat zo gedaan heb, maar dit is iets wat me heel leuk lijkt! Mijn ouders rijden allebei, Laurens rijdt (en daarbij ook zijn halve familie) en ik wil ook. Toen Laurens en ik nog niet zo lang samen waren, had hij me als verrassing een keer meegenomen naar een proefles en dat beviel me erg goed. Ik hoop eigenlijk wel binnen nu en een jaar mijn rijbewijs te halen.
Ik kijk iets minder uit naar de theorie, aangezien ik daar met mijn autorijbewijs ook drie keer over deed. Maar ook dat komt vast goed.

Waar kijk of keek jij naar uit na het afstuderen?

Liefs, Marloes

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge