Persoonlijke ontwikkeling

Terugblik 2017

Sinterklaas is weer voorbij, de kerstbomen komen weer tevoorschijn en 2018 komt steeds dichterbij. Het leek mij daarom leuk om terug te blikken op 2017 en alvast na te denken over mijn plannen voor 2018.

Leukste herinneringen
Er kan heel veel geburen in een jaar en 2017 was voor mij zeker een jaar waarin veel is gebeurd. Hieronder een lijstje met mijn favoriete gebeurtenissen:

  • Op nummer 1 staat slagen voor mijn opleiding Communicatie! Normaal doe ik niet aan goede voornemens, maar slagen was een uitzondering. Het was best even spannend dit jaar of ik het ging halen, gezien er vanalles mis ging tijdens het hele traject. Dat ik het uiteindelijk toch heb gehaald met een mooi cijfer maakt mij nog steeds ontzettend trots!
  • De start van DailyStruggles.nl! Ondanks dat Marloes en ik weinig bloggen de laatste weken vind ik het nog steeds heel erg leuk. Het contact dat we hebben met jullie, onze volgers, het schrijven en de focus op fotografie; ik vind het allemaal fantastisch.
  • Mijn eerste baan. Ik heb altijd verschillende bijbanen gehad, maar dit is mijn eerste fulltime job. Ik heb het gelijk heel erg getroffen met lieve collega’s, leuk werk en ik ga ook elke dag met plezier naar werk. Het is misschien iets verder weg dan dat ik ooit had gedacht, maar het is het dubbel en dwars waard.
  • Sander en ik hebben echt een prachtige reis door Schotland gemaakt. Wat heb ik genoten deze zomer. We hebben veel gewandeld, gereisd en heel veel gezien. Jullie hebben ondertussen al heel wat vakantiefoto’s voorbij zien komen. Bij het zien van elke foto geniet ik weer en denk ik terug aan de vakantie.
  • De konijntjes zijn een happy couple. Het heeft heel lang geduurd voordat de konijnen het samen goed konden vinden. Het is zelfs zo slecht geweest dat ik heb getwijfeld eentje aan mijn moeder te geven. Ik ben blij dat ik heb volgehouden, want nu zijn ze onafscheidelijk. Waar de een gaat, is de ander. En een leuk detail voor mij: ze zijn naar mij toe nog veel liever geworden.
  • Misschien een beetje materialistisch, maar we hebben dit jaar een scooter gekocht. Het was een meisjesdroom om ooit eigenaar te zijn van een leuke scooter. Doordat ik de auto nodig had voor werk, kwamen we ineens een auto te kort voor Sander. We hebben daarom besloten om een scooter aan te schaffen! In de weekenden ben ik ook altijd blij als we ergens naar toe moeten, want dan zit ik binnen no-time op de scooter. Het is gelukkiger wel een stuk zuiniger dan onze auto, dus ik hoef mij niet heel slecht hierover te voelen. 🙂
  • In november woonden Sander en ik twee jaar samen! De tijd is echt om gevlogen (heel cliché). Nog steeds word ik dagelijks vrolijk wakker naast mijn beste vriend. Dit jaar hebben we weer heerlijk gedroomd over de toekomst en hebben we enkele plannen gemaakt. Hierover komt binnenkort een blog online! We hebben namelijk wat leuke dingen die ons te wachten staan in 2018. Een flauwe cliffhanger, maar hierover snel meer! 🙂

Wensen voor 2018
Hopelijk heb ik in 2018 weer meer tijd voor onze blog. Hij is iets wat verwaarloosd, maar ik ga er weer heel wat tijd voor vrij maken.
Dat ik al mijn lieve familieleden en vrienden maar veel mag zien. Het is belangrijk om tijd door te brengen met de mensen van wie je houdt, dus dat probeer ik zoveel mogelijk te doen.
Ik ben op zoek naar een nieuwe leuke sport om te doen, gezien ik de fitness wel een beetje gezien heb. Ik ben gek op sport, maar ik ben weer toe aan nieuwe uitdaging. Alle tips zijn hiervoor welkom! Dus doe jij aan een leuke sport, iets wat ik echt moet proberen… Let me know.

Zoals je ziet zijn er alweer een hoop dingen waar ik naar uit kijk, maar eerst ga ik de komende weken genieten van deze feestelijke maand.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan 2017?

Liefs, Larissa

 

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge