Entertainment

Movietime februari

Joehoe, daar ben ik met na drie maanden eindelijk weer een movietime. Ik heb de afgelopen niet niet zo veel films gekeken, maar inmiddels heb ik weer een lijstje en ben ik ook al weer naar de bioscoop geweest.

Pitch Perfect 3 (2017)

Na hun afstuderen zijn de Bellas bezig met hun eigen leven opbouwen. Voor een Europese tour besluiten ze weer samen te gaan optreden. Voor hun allerlaatste show.
IMDB rating: 6,2 | Mijn rating: 7

De eerste biosfilm van het jaar! Net als de vorige twee films was ook deze weer ontzettend leuk. Lekker vrolijk en leuke liedjes. Fat Amy blijft toch wel mijn favoriete Bella, ook nu weer. Soms was het verhaal wel wat vergezocht, maar he, dat kan gewoon. Ik vind het stiekem best jammer dat dit nu echt de laatste film was!

It (2017)

In een klein dorpje wordt de ‘Losers Club’, bestaande uit zeven kinderen, geterroriseerd door Pennywise de bloeddorstige clown (Bill Skarsgรฅrd).
IMDB rating: 7,5 | Mijn rating: 7,2

Volgens mij zei ik halverwege vorig jaar al dat ik deze in de bioscoop wilde zien, maar dat is er nooit van gekomen. Deze maand hebben Laurens en ik ‘m eindelijk gezien! Het boek van It heb ik nooit gelezen, maar ik heb wel de film uit 1990 gezien. Deze nieuwe versie was wel wat anders. Deze It richtte zich alleen op het verhaal van de kinderen, en nog niet over later als ze zijn opgegroeid en terugkomen naar het dorp. Dit vervolg komt in 2019 uit. Ik vond het een spannende film, maar niet eng. Meer spannend in de zin dat de special effects en Pennywise de clown wel enger overkomen dan in de film uit 1990. Visueel is de film er erg op vooruit gegaan en dat maakte het erg tof. Ik vond het een vermakelijke horror. Wel een minpuntje dat de kinderen in de film zo ontzettend vaak ‘fuck’ zeiden. Mijns inziens was dit behoorlijk overbodig.

The Greatest Showman (2017)
The Greatest Showman vertelt het verhaal van P.T. Barnum (Hugh Jackman), de showman die wereldberoemd werd om zijn ‘Greatest Show on Earth’.

IMDB rating: 8 | Mijn rating: 8

Van horror naar musical, ook deze film keek ik samen met Laurens. In de bioscoop nog wel. Want ja, Hugh Jackman en Zac Efron op groot scherm kan ik niet aan me voorbij laten gaan ๐Ÿ˜‚ The Greatest Showman was echt een hele leuke film met een lekkere catchy soundtrack. Van begin tot eind zat ik met een blije bakkes te kijken, want je kan niet anders dan niet blij zijn als je deze film kijkt. Vaak vind ik musicals toch wel wat lang duren, maar dat was hier absoluut niet het geval. Het tempo zat er goed in. Een vrolijke film met wat romantiek, drama, leuke liedjes en een toffe cast. Ik zou hem zo nog een keer kijken!

Breathe (2017)

De jonge Robin Cavendish (Andrew Garfield) raakt in Afrika verlamd door polio. Eenmaal terug in Engeland slijt hij zijn dagen in het ziekenhuis, maar zijn vrouw Diana (Claire Foy) besluit hem mee naar huis te nemen en daar voor hem te zorgen.
IMDB rating: 7,1 | Mijn rating: 7,5

Janken! Oh, wat een mooie film was dit. De liefde tussen Robin en Diana is zo mooi en sterk. De film is in zekere mate wel verdrietig, maar ik was blij dat het niet alleen maar ellende was. Eigenlijk is Breathe voornamelijk heel erg inspirerend! Ondanks Robin’s verlamdheid gebeuren er nog zo veel mooie dingen in hun leven. Dt is echt een film die je kijkt met een lach en een traan.

When We First Met (2018)

Als Noah (Adam Devide) tijdens een Halloweenfeestje Avery (Alexandra Daddario) ontmoet, lijkt het een perfecte avond. Tot hij gefriendzoned wordt. Drie jaar lang vraagt hij zich af wat er is misgegaan, totdat hij terug kan reizen in de tijd om hierachter te komen.
IMDB rating: 6,6 | Mijn rating: 6,8

Ken je de film About Time? Dit is eigenlijk vrijwel dezelfde film maar dan met andere acteurs, haha! Maakte me dat wat uit? Nee, niet echt. En ondanks dat het verhaal niet erg origineel is, was er toch een plot twist. When We First Met is zo’n heerlijk luchtige romantische komedie die altijd goed is om te kijken.

Ben jij dit jaar al naar de bioscoop geweest?

Liefs, Marloes

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge