Gelukkige momentjes

Mooie momenten van de afgelopen 23 jaar…

Vandaag is het mijn verjaardag en normaal ben ik altijd heel gek op mijn verjaardag. Dit jaar voelde het in aanloop naar mijn verjaardag niet meer bijzonder. Men zegt dat het komt omdat je verjaardag in de loop der jaren gewoon minder belangrijk lijkt te worden. In zo’n geval kan je twee dingen doen… Of je accepteert dat gewoon en vergeet op een gegeven moment, of je gebruikt deze dag om eens positief terug te kijken op de afgelopen jaren. Want wat is er toch een hoop gebeurd waarvoor ik dagelijks dankbaar ben. Daarom blik ik terug op de mooie momenten van de afgelopen 23 jaar.

 • Meteen het allerbelangrijkste eerst: ik ben ongelooflijk dankbaar voor mijn lieve gezin en goede vrienden. In alle leuke herinneringen die ik heb is er wel iemand bij. Mijn broertje waarmee ik als kind echt uren speelde. Of mijn ouders die mij altijd het gevoel gaven dat ik hun eerste prioriteit was (ben). Mijn vrienden die ik echt wel eens midden in de nacht heb gebeld wanneer ik niet lekker in mijn vel zat. Zo is Marloes ooit nog in haar pyjama in de auto gesprongen om mij met Dibbes naar de dierenarts te brengen.
 • De allereerste date met Sander. Tsja klinkt heel klef, maar vanaf dag 1 wist ik dat Sander heel bijzonder was. Het voelde echt gelijk helemaal goed.
 • Toen ik uit huis ging… Wauw wat was dat spannend. Ik was helemaal ziek van de zenuwen. Heel eerlijk vond ik het op mijzelf wonen best wel tegenvallen. Ik kon helemaal niet zo goed alleen zijn. Maar nog steeds ben ik dankbaar dat ik wel de mogelijkheid heb gehad en het met beide handen heb aangepakt. Ik wist daarna heel goed wie ik zelf was en ik heb in twee jaar meer geleerd dan dat ik had gedaan als ik nog thuis had gewoond.
 • Daarna ging ik samenwonen… Dat was pas echt fijn.
 • Natuurlijk het kopen van ons huis. Elk hoekje, plintje, meubelstuk is door ons in elkaar gezet of geverfd. En ik geniet ook van elk plekje in het huis.
 • De konijnen hebben ook een hele belangrijke rol gekregen in mijn leven. Hoogstwaarschijnlijk ben ik iets te gek op die beestje om nog normaal te noemen, maar wie kan nou niet volledig verliefd zijn op die schattige koppies?
 • Mijn eerste baan, en dat zo snel na mijn opleiding. Ik heb hier in een jaar heel veel geleerd (wil ik nog eens over schrijven) en ik ben echt gegroeid. Dankzij mijn werk heb ik nog veel meer zelfvertrouwen gekregen en durf ik nog sneller risico’s te nemen en kansen aan te grijpen.
 • Alle mooie reizen die ik heb gemaakt. Elk land bijzonder op zijn eigen manier.
 • Dit moet nog gebeuren… maar ik ga natuurlijk trouwen met mijn beste vriend. Ik heb al mogen genieten van de voorbereidingen en ik geniet van het vooruitzicht.
 • Een blog beginnen met je beste vriendin. Tsja dit is ook wel vanzelfsprekend. Ik verbaas mij nog steeds over hoe snel we gegroeid zijn en dat zoveel mensen graag lezen over ons leven. Maar ook leren we heel veel over onszelf.
 • Ik ben oprecht gelukkig. En dat is iets wat je iedereen gunt. Ik ben oprecht gelukkig met mijn leven, met wat ik heb bereikt en met de dromen die ik heb. Dat is wel iets om vaker bij stil te staan.

Wat is jouw mooiste herinnering?

Liefs, Larissa

4 Reacties

 • Romy

  Wat een ontzettend mooie terugblik en wat heb je veel prachtige dingen om op terug te kijken! Ik vond vooral je laatste punt heel mooi. Prachtig om er op je 23e verjaardag bij stil te staan hoe gelukkig je eigenlijk bent! <3

 • Ivon

  Wat fijn om te lezen dat je al zo goed weet waar je staat en naartoe wilt in het leven met 23 jaar! Ik vind het ook mooi dat je je gezin als eerste noemt. Ik kom ook uit een fijn gezin en geloof ook echt dat dit een hele belangrijke basis/eerste stap is voor geluk in de rest van je leven. Ik ben benieuwd wat de komende jaren nog meer voor moois gaat gebeuren in je leven! Liefs
  Ivon heeft onlangs geplaatst…Mijn Succesformule is jarig! + WINACTIEMy Profile

 • Sheila

  Heel mooi lijstje en alsnog gefeliciteerd!! Mooie dingen om op terug te blikken en fijn dat je zo dingen ook niet als vanzelfsprekend neemt.

  Ik heb genoeg momenten waar ik dankbaar voor ben. Gezien ik 40 ben, is dat een lange lijst 😉 Hmmm… ik ga er maar eens een blog aan besteden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge