Erop uit,  Lifestyle

Mijn ideale vrije dag

Nu ik 38 uur in de week werk en mijn zaterdagen op scouting doorbreng, heb ik niet zo vaak meer een vrije dagen. Allemaal leuke dingen, maar soms kan ik heerlijk dromen over wat ik allemaal zou doen op een vrije dag.

Winkelen
Heel materialistisch, maar ik ben er gek op: winkelen! Ik ben gek op kleding shoppen en ik kan mijzelf uren vermaken met kleding passen en alle winkels uitpluizen. Nu ons huis steeds dichterbij komt ga ik ook graag shoppen voor het nieuwe huis. Nu ben ik voornamelijk nog bezig met funshoppen, ofwel kijken kijken, niet kopen. Maar binnenkort moet ik toch echt nieuwe meubels gaan aanschaffen.

Sporten
Voordat ik werkte was ik toch wel 2 keer in de week in de sportschool te vinden. Nu sport ik helaas helemaal niet meer. Vooral de schuld van mijn slechte smoesjes. Maar in mijn hoofd zou ik een vrije dag inzetten om weer te gaan beginnen. Ben benieuwd…

Koken
Ik zou heerlijk uitgebreid gaan koken! Ik ben gek op koken, maar vanwege tijdgebrek kook ik nu niet zo uitgebreid. En ik woon op dit moment bij mijn schoonouders, dus ik kook sowieso minder vaak. Ik heb al een hele verzameling aan lekkere recepten die ik nog moet proberen.

De natuur in 
Als er nog tijd over is op deze hypothetische vrije dag, dan zou ik een lang stuk gaan wandelen door de bossen en duinen. Het maakt niet uit of het warm of koud weer is, gewoon een lang stuk wandelen. Puur genieten is dat.

Lezen
Wat kan het heerlijk zijn om een boek op te pakken en lekker te lezen. Ik doe dit niet meer vaak genoeg, maar als ik dan toch een dag vrij heb kan het wel een keer. Ik ga gelijk een nieuw boek uitzoeken die ik nog wil lezen!

Wat doe jij het liefste op je dag vrij?

Liefs, Larissa

6 Reacties

  • Shirley

    Het liefst doe ik heel veel, maar in het echt doe ik meestal heel weinig. Iets langer slapen, klusjes in en om huis, zoals wassen, iets naat de schoenmaker brengen, lekker burgerlijke dingen. Ik breng de weekenden meestal door met mijn vriend, dus ik geniet een beetje van de tijd alleen op een vrije dag. Maar zonder echt iets bijzonders te doen meestal.

  • Sheila

    Ik ga op mijn vrije dag het liefst naar een museum, pretpark of historisch dorpje. Daar kan ik echt van genieten. Als ik een vrije dag alleen regel zonder gezin, dan ga ik graag de stad in. Niet persé om echt te shoppen, maar om gewoon even lekker langs winkels te struinen en om ergens in mijn eentje te lunchen. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge