Gelukkige momentjes,  Soul

Kleine dingen waar ik blij van word

Opstaan, werken en weer thuiskomen klinkt helemaal niet bijzonder. En dat is het ook niet als ik het zo opschrijf. Daarom probeer ik elke dag stil te staan bij dingen die mij blij maken. En dat hoeft helemaal niet groot te zijn. Er zijn elke dag immers zo veel dingen om van te genieten!Β 

 • Tijdens mijn ontbijt en make-upsessie ‘s ochtends lekker YouTuben.
 • Het ochtendzonnetje als op de fiets zit.
 • Als ik niet hoef te rennen voor de trein, maar gewoon op mijn gemakje over het station kan lopen naar het juiste perron.
 • ‘s Middags op tijd thuis zijn. Tja, ik hijs mezelf immers niet voor niets om kwart over 5 uit bed om vroeg op werk te zijn, haha.
 • En dan heerlijk in ons tuintje te zitten. De zon blijft altijd lekker lang hangen bij ons.
 • Als ik thuiskom en Laurens heeft de was al opgeruimd (of iets anders huishoudelijks), waarvan ik bedacht had dat ik het zelf nog moest doen na werk.
 • Nieuwe recepten uitproberen die vervolgens goed in de smaak vallen.
 • Na het eten nog lekker even een stuk wandelen. Het bos blijft altijd favoriet maar ook het strand vind ik nu erg fijn. En als we geen zin hebben om daar naartoe te gaan, lopen we naar het parkje hier in de buurt.
 • Lily en Freya die uit zichzelf komen knuffelen. Lily is sowieso al echt een knuffelkont, maar Freya iets minder. Des te schattiger als ze bij je komt en op haar rug gaat liggen voor een flink wat belly rubs en daarbij heerlijk gaat spinnen.
 • Sowieso: de gekke fratsen van die maffe beesten.
 • Tijd vrijmaken voor een goed boek. Zo heb ik deze week het boek van de dames van Ik Vrouw Van Jou uitgelezen. Aanrader!
 • Perenijsjes van de Albert Heijn. Überhaupt: ijsjes.
 • Beginnen aan een nieuwe serie en nog lekker veel afleveringen te gaan hebben. Nadat ik op Netflix steeds series uitkoos met maar een of twee seizoenen, ben ik ben laatst begonnen met Suits. Daarvan heb ik nog wel aardig wat te kijken.
 • Een toffe, nieuwe playlist ontdekken op Spotify (Pop Rising vind ik momenteel erg leuk!).
 • Droge WhatsApp gesprekken waarbij ik soms moeite heb om mijn lach in te houden.
 • Gekke Snapchat sessies met Larissa. Wie stuurt nog meer driedubbele onderkinnen naar vriendinnen? 😜
 • Me de hele dag verheugen op een lekkere snack thuis en dat Laurens het dat eens niet heeft opgegeten! Wonder!

Welke kleine dingen waardeer jij?

Liefs, Marloes

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge