Lifestyle,  Wonen

Interieur inspiratie – Alles voor mijn nieuwe huis

Jullie weten ondertussen natuurlijk wel dat Sander en ik een huis hebben gekocht. Het duurt nog wel eventjes tot we de sleutel krijgen (ruim 90 dagen), maar dat mag de pret van het inrichten niet drukken! Ik heb al heel wat uurtjes Pinterest afgestruind op zoek naar de mooiste kamers, kleuren en meubels. Ik neem jullie graag mee in mijn zoektocht. 

Qua kleuren houden Sander en ik heel erg van blauw. Fijn dat het een kleur is die helemaal ‘in’ is, want dan is er tenminste lekker veel keuze! Verder hou ik heel erg van een lichte kamer en Sander van een donkere vloer. Dus hier kunnen wij een mooie balans vinden. Witte meubels met een donkere vloer is een prachtige combi (als je het mij vraagt natuurlijk hihi).
Naast witte meubels zijn we ook gek op eikenhoute meubels. We hebben al een flinke collectie aan blanke eikenhouten meubels die we natuurlijk niet zomaar weg gaan doen! Het gebruiken van natuurlijke materialen is voor mij erg belangrijk. Verder wil ik de kamer opfleuren door veel planten en bloemen neer te zetten.
          

We hebben al vrij snel onze nieuwe banken gevonden. We waren al een hele dag aan het shoppen en het wilde maar niet lukken. Uiteindelijk besloten we nog één winkel in te gaan, het was toch slecht weer. We konden in de winkel niets vinden en wilden richting de uitgang. Sander vond ineens een gave stoel en ik was van pure vermoeidheid neergeploft op een bank. Die bank zat echt heerlijk! Toen ik uiteindelijk opstond om de bank te bekijken was ik helemaal verliefd. Een beetje een retro bank en in het blauw. Wauw! Sander was al net zo enthousiast als dat ik was.
We hebben er nog wel een paar weekjes over nagedacht. Dan wist ik in ieder geval dat ik de bank echt heel leuk vond en niet koos vanuit de vermoeidheid haha. Hij is echt fel blauw (zie de foto hieronder) maar het fleurt tenminste de kamer lekker op! We hebben er 2 besteld; een 3-persoons en een 2,5-persoons bank. Ik kan niet wachten tot we er eindelijk op kunnen zitten.

Verder zijn we nog wel op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen en -tafel. We hebben nu een best mooie tafel voor 4 personen, maar ik zou graag een tafel willen waar we met minimaal 6 personen aan kunnen zitten. Het lijkt mij heerlijk om uren te tafelen met vrienden en familie. Nieuwe stoelen zijn wel nodig, want onze stoelen waren super goedkoop en zo zitten ze ook. Niet geschikt om uren op te zitten. We zijn allebei wel erg praktisch ingesteld, dus de tafel moet voornamelijk praktisch in gebruik zijn. Zo heb je prachtige tafelpoten die ook over de vloer lopen, maar dan kan je aan de kopse kant nooit lekker zitten met een extra stoel. We zijn er dus nog niet helemaal uit.

  

Voor de banken wil ik nog een groot kleed neerleggen. Hier kom ik alleen niet helemaal uit. Zoals jullie misschien wel weten heb ik 2 konijntjes die lekker vrij door het huis mogen lopen. In de praktijk lopen ze voornamelijk op ons kleed, want dat rent een stuk makkelijker. Een lichtgrijs of wit kleed blijft nooit lang schoon. Hoogpollig vind ik heel erg mooi, maar dat vinden de konijnen leuk om aan te knagen. En als ik dan iets moois vind, dan is het uiteraard niet te betalen.

De slaapkamer zou ik graag iets willen opfleuren. We hebben al een zwart bed, dus ik graag kleur op de muren willen gebruiken om toch een vrolijke kamer te creëren.
    

Nou zoals jullie wel kunnen merken zijn we er nog lang niet! Ik heb nog heel wat uren te gaan waarin ik Pinterest verder uitspeel en woningboulevards af ga. Weet jij nou een leuke winkel in Noord- of Zuid-Holland waar ik echt een kijkje moet nemen? Please let me know in de comments. Ik ben benieuwd. 🙂

Liefs, Larissa

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge