Trouwen

Ik ga trouwen!

Als jullie ons volgen op Instagram dan is het jullie vast niet ontgaan dat Sander en ik volgend jaar gaan trouwen! Ik ben ontzettend blij en ik zou het liefst de hele dag over de bruiloftsplannen willen praten. Ik hou jullie graag op de hoogte van de voorbereidingen.

Het aanzoek
Er is niet een groot aanzoek geweest. We zijn al lang samen en nog voordat we naar huizen keken hadden we het regelmatig over trouwen. We wisten al dat het dan een winterbruiloft zou worden en wie we ongeveer zouden uitnodigen. Nog voor de kerst heeft Sander het heel lief gewoon thuis gevraagd.
We wilden niet het stel zijn dat heel lang verloofd is. Dus we besloten niets te vertellen tegen de omgeving tot we een locatie en datum hadden. En toen kregen we ineens een huis! Nadat we alles geregeld hadden met de bank gingen we nogmaals samen zitten om naar de financiële kant te kijken. Vanaf daar zijn we alles gaan regelen.

Winterbruiloft
Zoals je kan zien gaan wij op 01-02-2019 trouwen, een echte winterbruiloft dus! Wij zijn gek op de winter en vooral gek op sneeuw. Zelfs tijdens onze zomervakantie zoeken we de kou graag op. Dit past helemaal bij ons. Heerlijk met onze dierbaren binnen bij openhaard doorbrengen. Warme chocomel, uitgebreid dineren en romantische kaarsen overal. Dat is voor mij helemaal een winterbruiloft.

Locaties
We zijn druk bezig met de laatste hand te leggen aan de locaties. Het worden twee verschillende locaties. Eentje voor de hele dag inclusief het diner en een andere locatie voor een feest. De locaties moeten warmte en gezelligheid uitstralen. Gezien we de hele dag binnen zitten willen we dat het binnen er goed uit ziet. De eerste locatie heeft ook de mogelijkheid om buiten hele mooie foto’s te kunnen maken. Nu hopen dat er een klein beetje sneeuw ligt, dat zou helemaal mooi zijn.

Een thema?
We hebben nog een heel jaar, dus misschien zal ik het nog veranderen. Maar voor nu hebben we eigenlijk helemaal geen thema. Ik vind een winterbruiloft al genoeg thema. Zet maar kaarsen neer, dan ben ik helemaal gelukkig.

De komende maanden hebben we nog genoeg te doen. Zowel alles regelen voor de bruiloft en alles voor het huis. Wat een leuk jaar wordt dit! 🙂
Zijn er dingen waar je graag meer over zou willen lezen de komende maanden? Of heb je vragen? Let me know in de comments. 🙂 

Liefs, Larissa

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge