Persoonlijke ontwikkeling

Het is zo stil geweest

Wat een slechte blogger ben ik eigenlijk… De hele zomer komt er geen artikel meer uit mijn vingers. Een totale brain freeze aan inspiratie. Deze zomervakantie heb ik drie volle weken vrij genomen van werk en eigenlijk ook vrij genomen van de blog. Ik heb veel nagedacht over het bloggen en wat ik wil bereiken. In deze blog neem ik jullie mee. 

De laatste weken heb ik echt nodig gehad om bij te komen. Het afgelopen jaar is ontzettend snel gegaan. Een jaar geleden was ik net afgestudeerd en ging ik aan de slag met mijn eerste baan, wat spannend en leuk was (is). Ik kocht na drie maanden werken al gelijk een huis met Sander. Daarna zijn we verhuisd naar mijn schoonouders. Slechts zes maanden later konden we weer verhuizen, dit keer naar ons droomhuis. Tijdens de maanden bij mijn schoonouders besloten we ook nog eens dat we wilden trouwen. We hebben gepland, geklust, geverft, locaties bezocht, trouwjurk gekocht, meubelen in elkaar gezet en we werkten ook gewoon full time. Wat. Een. Jaar.

Het was een van de leukste jaren ooit! Oh wat heb ik genoten van alle ontwikkelingen, de spanning en vooral de grote beloningen. En op dit moment typ ik deze blog vanaf onze nieuwe loungeset in de tuin. En ik kan alleen maar genieten. Wat ik wel merk is dat ik in mijn hoofd nog steeds heel druk en inspiratieloos ben. Ik ervaarde veel twijfels en onzekerheid. Lastig als je blogt, want dan komt er ook geen leuk artikel uit mijn vingers. Maar soms moet je even een stap terug doen om uiteindelijk twee stappen vooruit te kunnen zetten. En die stap terug zette ik gewoon tijdens onze vakantie. Al zo lang als dat ik mij kan herinneren, stort ik rond de zomervakantie altijd een beetje in. Vaak werd ik ziek en lag ik de eerste week alleen op bed. Dit jaar wilde ik dat juist voorkomen. Ik ging niet vooruit werken aan de blog, probeerde veel leuke dingen te blijven doen en zelfs kamp was heel ontspannen. Terwijl dat normaal heel leuk is, maar niet ontspannen.

Maar de vakantie is nu voorbij en we pakken het normale leven weer op. En waar wil ik dan naartoe met het bloggen? Tsja ik wil nog veel meer gaan delen! Daarom schrijf ik ook vandaag dit persoonlijke artikel. Er komen echt blogs aan, maar ik weet gewoon nog niet precies waarover. Het leuke is dat inspiratie op de gekste momenten komt. Ik kan gewoon niet van te voren precies vertellen waar ik over ga schrijven. Ik weet wel dat ik meer tijd ga vrij maken om te bloggen. Zoals nu, lekker genieten in mijn eigen tuin.

Ben jij ook rond de vakantieperiode helemaal op? Of herken je dit gevoel van mini instorten helemaal niet?

Liefs, Larissa

2 Reacties

  • Johanne

    Ik herken wel wat je zegt hoor! Zo rond de zomer begin ik ook ineens compleet inspiratieloos te worden. Iets met het weer en even andere dingen willen doen. Vorig jaar forceerde ik het nog, maar kwam daardoor juist helemaal niets meer uit mijn vingers. Dit jaar laat ik het een beetje los en publiceer ik wanneer ik een artikel af heb en er genoeg inspiratie voor had. Anders maar niet! Vind het aan de ene kant wel jammer, want ik had graag een vast ritme willen aanhouden, maar aan de andere kant is dingen forceren ook niet goed.

    Goed dus dat je een stapje terug hebt gedaan! Het komt allemaal vanzelf wel weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge