Entertainment

Herfstfavorieten Tag + winactie!!

November, een regenachtige maand die altijd prachtige foto’s kan opleveren. Blaadjes vallen van de bomen, je hebt altijd een reden om vroeg in je pyjama een film te kijken en overal zie je warme kleuren. Wij zijn best wel dol op de herfst. Daarom hebben wij een herfstfavorieten Tag gemaakt en onderaan staat ook een leuke winactie! Want wij bloggen vandaag een halfjaar. Dat gelukkige gevoel willen wij graag delen!

Favoriete herfstthee
Larissa: Het hele jaar drink ik het liefst groene thee. Ik kies wel telkens andere varianten uit. Ik ben sowieso gek op thee, dus andere smaken drink ik ook regelmatig. Je maakt mij gewoon het gelukkigst met groene thee.
Marloes: Kaneelthee, absoluut. Ook Turkish Apple of Caramelised Pear vind ik erg lekker.

Favoriete film
Marloes: Oei, een favoriete herfstfilm heb ik denk ik niet. Er zijn nu ook niet per se veel films waar ik speciaal naar uitkijk, haha. Wel kijk ik in de herfst wat vaker duistere films, omdat ik daar in de zomermaanden gewoon geen zin in heb.
Larissa: Er is een reden dat Marloes de filmblogs schrijft, ik vergeet namelijk altijd alle namen van films die ik heb gezien. Ik kijk in de herfst wel veel films, gezien ik ook veel meer binnen zit dan in de rest van het jaar.

Favoriete bezigheid
Larissa: Eten maken! Heerlijk uren op zondag in de keuken vertoeven om allerlei nieuwe warme gerechten te proberen en te verzinnen. Stoofpotten, het familierecept gehaktballen, soepen en ga zo maar door. Om te compenseren van al dit koken en eten, maak ik regelmatig een lange herfstwandeling.
Marloes: Ja, ook koken. Ik kan daar zo van genieten. Ik bak in de herfst ook veel meer. Verder lees ik meer boeken in de herfst en maken Laurens en ik graag een boswandeling.

Favoriete geur
Marloes: Ik heb niet zo heel veel parfums, maar Alien Eau Extraordinaire van Thierry Mugler vind ik nu echt heerlijk.
Larissa: Je zou hier natuurlijk een bepaald parfum verwachten, maar ook daar heb ik weinig verstand van. Bij herfst denk ik aan warme appeltaart en kaneel. Hier kan je mij echt voor wakker maken. Verse appeltaart ruikt gewoon zo lekker in huis. Hmmm.

Favoriete kleur
Larissa: bordeaux! Jaren durfde ik weinig met kleuren te spelen in mijn outfits, maar sinds dit jaar ben ik helemaal gek op bordeaux. Het is een kleur die goed bij bruin haar past en het geeft zo’n lekker herfstgevoel.
Marloes: Larissa, je hebt mijn antwoord gestolen 😉 Bordeaux past ook goed bij mijn bruine haar, haha. Het is sowieso een prachtige kleur die ons allebei goed staat!

Favoriete kledingstuk
Larissa: Mijn McGregor boots! Het was een kleine (flinke dus) hap uit mijn budget, maar wat ben ik er blij mee. Het zijn heerlijke warme schoenen die je ook zo in de sneeuw kunt dragen. Ik draag ze graag als ik veel buiten ben op een dag. Deze schoenen moeten wel in combinatie met een lekkere zachte trui.
Marloes: Mijn zwarte overknee laarzen en mijn twee Goat truien in de kleuren grijs en bordeaux. Ik leef in die truien. Jammer genoeg kan ik ze niet altijd dragen en zijn ze ook niet zo geschikt als ik me wat netter moet kleden, haha. Maar als ik thuis ben draag ik ze met veel liefde.

Favoriete verzorgingsproduct
Larissa: Handcrème! Rond deze tijd van het jaar hebben mijn handen het altijd wat zwaar. Om te voorkomen dat ik continu met scheuren in mijn handen loop, heb ik vanaf november altijd handcrème in mijn tas.
Marloes: Als het weer kouder wordt ben ik meer in de weer met verzorgingsproducten. Lekker een maskertje op mijn gezicht, mijn lippen scrubben, een fijne douchegel, ja hoor! Laat mij maar lekker smeren en scrubben, haha. Om daarna in mijn pyjama met een kop kaneelthee en een stuk gevulde speculaas op de bank film te kijken natuurlijk.

Favoriete make-up item
Marloes: Mijn Anastasia Beverly Hills liquid lipstick in de kleur Kathryn ❤️
Larissa: Mijn lipstick van Mac die ik van Marloes heb gekregen in de kleur Brave.

Favoriete snack
Larissa: Appeltaart! Al is taart natuurlijk niet echt een snack te noemen. Verder begin ik rond november (of stiekem iets eerder al 😉 ) aan de pepernoten die dan volop in de winkels liggen. Chocolade is natuurlijk ook een big time favorite.
Marloes: alles met speculaas! Speculaaskoeken of gevulde speculaas, heerlijk. En kopen jullie ook al stiekem oliebollen? Zo af en toe kan ik de verleiding niet weerstaan, haha

Favoriete herinnering
Marloes: Vroeger gingen wij (ouders, broer en ik) vaak naar het bos. Mijn broer en ik renden dan keihard van de heuvel en mijn vader ving ons beneden op. Maar intussen rolden we zelf al half door alle bladeren omdat we zo hard de heuvel afkwamen, hahaha. En vaak gingen we daarna patatjes eten.
Larissa: Marloes steelt hier ook een beetje mijn antwoord. In de herfst gingen wij vaak met hele gezin naar het bos of de duinen om daar uren te spelen. Spelletjes avonden vond ik ook altijd heel erg leuk en super gezellig.

Het is denk wel duidelijk dat wij best wel gek zijn op de herfst! En onze herfstfavorieten willen wij graag ook met jullie delen. Om te vieren dat wij vandaag ook nog eens een half jaar bloggen, hebben we een winactie bedacht! Wij zijn heel blij met onze lieve lezers en lezeressen en daarom willen wij graag wat terugdoen voor jullie! Wij geven namelijk één pakketje weg met enkele van onze herfstfavorieten.

Wil jij hier kans op maken?
Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een comment te plaatsen dat je meedoet en ons volgen op onze nieuwe Instagram. Meedoen kan t/m woensdag 22 november. Op donderdag 23 november trekken we de naam van de winnaar/winnares!

Liefs, Larissa & Marloes

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge