Relaties

Een brief aan Marloes

Marloes en ik kennen elkaar nu ruim 4 jaar. We hebben elkaar ontmoet tijdens de studie en van de toemalige groep, zijn alleen wij nog bevriend. Nu schrijven we over elkaar op de blog, maar we nemen nooit de tijd om aan elkaar te schrijven. Maar vandaag komt daar verandering in; een brief aan Marloes!

Lieve Marloes,

Wie had ooit gedacht dat wij ooit hier samen zouden staan? Twee vriendinnen die elkaar op het eerste gezicht nog geen blik gunde. Ik denk dat wij juist zo hecht zijn geworden door eerst heel kritisch te kijken naar de ander. Er zijn namelijk geen geheimen meer tussen ons. Ik weet precies wat ik van jou kan verwachten en andersom. Ik hoef mij nooit sterker of anders voor te doen. Je hebt mij geaccepteerd zoals ik ben.

Een flink aantal maanden besloten we samen een nieuwe uitdaging aan te gaan: onze blog! Ook hier zitten we heerlijk op één lijn. We kregen het allebei rond dezelfde tijd super druk en gelukkig konden wij dit goed bespreken. Samen hadden afgesproken om een tijdje wat minder te bloggen, ons schema los te laten en te zien waar het schip strandt. En wat was dit verstandig! Ik heb alweer rust gevonden en ik merk dat jij langzaam ook in rustiger vaarwater komt.

Voor de nabije toekomst wens ik ons een goede samenwerking en een nog sterkere vriendschap. Binnenkort moeten we eens samen een weekendje weg en we gaan nog veel leuke dingen doen. Samen kunnen we werken om Daily Struggles langzaam uit te breiden en samen te groeien. We steunen elkaar tijdens onze eerste echte baan. Jij bent altijd een luisterend oor voor mij en ik hoop dat ik dat altijd voor jou kan zijn.

De toekomst zie ik rooskleurig in. In mijn dromen zie ik een heleboel grote gebeurtenissen waar de ander altijd bij is. Zodra ik de sleutel krijg van mijn huis, dan ben jij erbij. Ik zie mij al helemaal als jouw bruidsmeisje op je bruiloft met Laurens (jup ik nodig mijzelf gewoon uit als jouw bruidsmeisje). Samen achter de kinderwagens als we hopelijk tegelijk aan kinderen zijn begonnen.

Verder gun ik jou en Laurens de wereld! Ik hoop dat jullie samen nog hele mooie reizen gaan maken en een mooie toekomst voor jullie zelf bouwen. Nog meer katten, een prachtig huis bij mij in het dorp (hopelijk krijg ik je eindelijk eens overtuigd) en misschien wel een heel gezin vol mini Laurensjes en Marloesjes.

Onze vriendschap zal door je jaren heen vast heel erg gaan veranderen. Gezien we betrokken zullen zijn bij alle grote dingen in elkaars leven. Ik ga er vanuit dat we nog dichter naar elkaar toe zullen groeien. We zullen vast nog wel eens tegenslagen meemaken, maar daar gaan we ons samen doorheen slaan. Als we altijd goed blijven praten en samenwerken, dan weet ik zeker dat alles goed komt!

Bedankt dat jij altijd zo’n lieve vriendin voor mij bent en ik hoop half zo’n goede vriendin voor jou te zijn!

Liefs, Larissa

Heb jij wel eens tegen iemand die jou dierbaar is gezegd wat je van hem vindt?

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge