Persoonlijke ontwikkeling

Daily Struggles is voortaan Gelukkigerwijs

Een nieuw blogjaar, een nieuwe start! Vorig jaar jaar zijn wij begonnen met bloggen op Daily Struggles, maar de afgelopen maanden merkten we dat deze naam niet helemaal meer goed bij ons paste. Daarom gaan wij nu verder onder de naam Gelukkigerwijs.com!

Vorig jaar zijn we vrij snel gewoon begonnen met bloggen en ook de naam Daily Struggles hadden we snel bedacht. Het is eigenlijk een soort van grapje, de struggles van het leven. Toen wij de blog startten, zaten we allebei middenin onze scriptie-periode. En daar hadden we nogal wat struggles mee. Maar de laatste tijd vonden we dat deze naam niet meer bij ons gevoel paste.

We weten helaas allebei vrij goed hoe het is om niet lekker in ons vel te zitten en we doen er elke dag alles aan om gelukkig te zijn en blijven. Wij willen dat onze blog positiviteit uitstraalt. Wij proberen dat immers ook tegenwoordig meer toe te voegen aan ons leven. We voelen ons gelukkig! Verder hebben we ook al vaker persoonlijke stukken geschreven over dat het echt niet altijd gemakkelijk is om gelukkig te zijn. Elke dag maken we kleine stapjes vooruit. We nemen jullie graag mee in deze zoektocht naar een gelukkig leven. En dat doen we allebei op ons eigen manier.

Daarom hebben we besloten om voortaan verder te gaan onder de naam Gelukkigerwijs. In de komende weken zullen we Daily Struggles verwijderen en blijf jij op de hoogte van ons avontuur op www.gelukkigerwijs.com.
Niet alleen de naam verandert, ook de hele layout van de site gaan we langzaam aanpassen naar een look & feel die beter bij ons past. Naast deze veranderingen hebben we nog meer hele gave ideeën voor onze blog! Zo willen we onder andere ons meer bezighouden met fotografie! Bovenstaande foto is daar al een goed voorbeeld van. Houdt zeker onze vernieuwende website in de gaten!

Wat vind jij van de nieuwe naam?

Liefs, Larissa en Marloes

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge