Daily Struggles is voortaan Gelukkigerwijs

Een nieuw blogjaar, een nieuwe start! Vorig jaar jaar zijn wij begonnen met bloggen op Daily Struggles, maar de afgelopen maanden merkten we dat deze naam niet helemaal meer goed bij ons paste. Daarom gaan wij nu verder onder de naam Gelukkigerwijs.com!

Vorig jaar zijn we vrij snel gewoon begonnen met bloggen en ook de naam Daily Struggles hadden we snel bedacht. Het is eigenlijk een soort van grapje, de struggles van het leven. Toen wij de blog startten, zaten we allebei middenin onze scriptie-periode. En daar hadden we nogal wat struggles mee. Maar de laatste tijd vonden we dat deze naam niet meer bij ons gevoel paste.

We weten helaas allebei vrij goed hoe het is om niet lekker in ons vel te zitten en we doen er elke dag alles aan om gelukkig te zijn en blijven. Wij willen dat onze blog positiviteit uitstraalt. Wij proberen dat immers ook tegenwoordig meer toe te voegen aan ons leven. We voelen ons gelukkig! Verder hebben we ook al vaker persoonlijke stukken geschreven over dat het echt niet altijd gemakkelijk is om gelukkig te zijn. Elke dag maken we kleine stapjes vooruit. We nemen jullie graag mee in deze zoektocht naar een gelukkig leven. En dat doen we allebei op ons eigen manier.

Daarom hebben we besloten om voortaan verder te gaan onder de naam Gelukkigerwijs. In de komende weken zullen we Daily Struggles verwijderen en blijf jij op de hoogte van ons avontuur op www.gelukkigerwijs.com.
Niet alleen de naam verandert, ook de hele layout van de site gaan we langzaam aanpassen naar een look & feel die beter bij ons past. Naast deze veranderingen hebben we nog meer hele gave ideeën voor onze blog! Zo willen we onder andere ons meer bezighouden met fotografie! Bovenstaande foto is daar al een goed voorbeeld van. Houdt zeker onze vernieuwende website in de gaten!

Wat vind jij van de nieuwe naam?

Liefs, Larissa en Marloes

12 thoughts on “Daily Struggles is voortaan Gelukkigerwijs

  • Marloes says:

   Dankjewel, wat leuk om te horen! Wij vonden het ook erg leuk om eens een dagje te besteden aan het maken van goede foto’s 🙂

  • Marloes says:

   Dankje! We hebben er nog over nagedacht om eerst de artikelen wat meer aan te passen naar de kant die we opwillen en daarna de naam te veranderen, maar we konden nu onze domeinnaam veranderen :p Dus was de keuze snel gemaakt haha

 1. Mooie naam =)! Ik snap het helemaal. Ik heb mijn blognaam een tijdje terug ook aangepast. Als de naam niet meer lekker voelt dan is t tijd voor wat nieuws =). Veel succes 🌹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge