Motivatie

Blog update

Een half jaar geleden begonnen Larissa en ik met deze blog. Dat hebben jullie ook kunnen lezen in onze herfstfavorieten. In een half jaar is er een hoop gebeurd en ik praat jullie graag bij. Ook hebben Larissa en ik het gehad over het verdere verloop van onze blog.

Wij begonnen met Daily Struggles toen wij druk bezig waren met onze scripties. Wij werkten elke week een dag bij elkaar om elkaar te helpen en te motiveren en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Het idee van een blog spookte al heel lang door ons hoofd. In onze drukke scriptie-periode startten wij deze blog (hallo, extra studie-ontwijkend-gedrag!). We zaten vol met ideeรซn en omdat we elkaar elke week zagen, konden we ook lekker vaak brainstormen. Het ging best wel prima, zo’n blog bijhouden.

Inmiddels is Larissa afgestudeerd en heeft zij sinds september een fulltime baan. Ik ben (helaas) nog niet afgestudeerd, maar ik heb wel mijn scriptie ingeleverd en ik wacht op het resultaat. Nou ja, wachten… Ik zit niet stil, want ik ben vorige week begonnen met een traineeship. Dit is ook fulltime. Larissa en ik merkten sinds een tijdje dat het bloggen toch iets meer struggles kost dan wij aanvankelijk dachten. Werken is toch wel even anders dan studeren; dat is iets wat elke starter meemaakt. Het studentenleven was leuk, maar deze nieuwe stappen in ons leven vinden wij nog leuker. Het wennen aan dit nieuwe leven kost ook energie. Want naast werken, gaat ook het huishouden en het sociale leven gewoon door. Daarom hebben wij besloten de vaste planning van elke maandag en donderdag een artikel los te laten.

Wij hebben een idee in ons hoofd over hoe wij de blog graag willen hebben, maar momenteel hebben wij geen tijd om dit uit te werken. Het is wel iets waar wij naartoe willen werken, maar dat gaat nu alleen iets langer duren. En dat vinden we niet erg. Soms is het goed om een stap terug te doen om vervolgens weer twee stappen vooruit te zetten. Wij stoppen uiteraard niet met bloggen, daar vinden we het te leuk voor! Wij zitten nu allebei in een nieuwe en drukke periode in ons leven en we willen niet dat de blog voelt als een verplichting. Wij willen heel graag leuke blogs schrijven, maar het lukt ons nu niet om dit twee keer per week te doen. Als we een leuk idee hebben of ergens over willen schrijven, dan komt dat online. Dat kan dus zijn dat er straks maar een blog per week online komt of misschien slaan we een keer een weekje over. Dat weten we niet.

Wij blijven wel actief op ons Instagram-account. Daar zullen we ook onze nieuwe artikelen blijven aankondigen.

Liefs,

Larissa en Marloes

PS. De winactie loopt nog steeds! Doe jij al mee?

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge