Relaties

Best Friends Tag

Een tijdje terug plaatsen wij de Unsuccesful Adulting Tag, over de faalmomenten in ons leven als starters. Larissa en ik zijn al een tijdje vriendinnen, dus we vonden het dan ook een leuk idee om de Best Friends Tag van 2WMN in te vullen. 

Wat jullie eerste herinnering aan elkaar?
Marloes: wij waren allebei mee op het introductiekamp van onze opleiding waar we in tenten sliepen. Larissa sliep ik de tent naast mij. Ik kende haar daar alleen van gezicht, we gingen die dagen niet echt met elkaar om. Maar de laatste avond was het verkleedavond en Laris had een prachtig Spongebob-pak aan. Tja, dat beeld vergeet ik niet meer! Ik heb daar ook nog een mooie foto van, dus dan weet je bij deze dat die getoond zal worden op je bruiloft Laris!
Larissa: mijn eerste herinnering aan Marloes was op het introductiekamp van de opleiding. Op de laatste dag was ik keihard gevallen en heeft Marloes mij goed geholpen. Ook bleek ze ontzettend grappig te zijn in de tent, dus toen wilde ik toch wel erg graag bij haar in de klas komen.

Als jullie samen ergens naartoe konden gaan, waar zouden jullie dan naartoe willen gaan?
Marloes: wij zijn nog nooit samen op vakantie geweest, gek he? Het zou mij ontzettend tof lijken om samen naar Vietnam te gaan. Rugzak mee en gaan.
Larissa: hmm moeilijk vraag, ik heb namelijk heel plekken waar ik nog met Marloes heen zou willen gaan. Zo wil ik nog wel backpacken samen of gewoon een heerlijk verwenweekend in een luxe hotelkamer en een sauna. 

Wat is jullie favoriete herinnering aan elkaar?
Marloes: ik denk dat dat de avondjes uit zijn toen Laris woonde in haar kamer in Den Haag. Wat hebben we daar gelachen. Zoals die ene keer dat we ‘s ochtends een pizza in haar combi-oventje hadden gedaan, maar dat de pizza niet geschikt was voor dit soort ovens en we uiteindelijk een half-gare pizza gegeten hadden. Of die avond dat we heel veel zin hadden om uit te gaan, maar besloten nog even in bed te gaan liggen om wat tv te kijken, want het was nog redelijk vroeg. Toen kwamen we er natuurlijk niet meer uit, haha.
Larissa: eigenlijk alles wat Marloes hierboven al noemt. We zijn allebei knettergek, dus ik heb altijd zoveel lol met haar. Zo springen we gerust ook in de trein om “helemaal” in Amsterdam 1 lippenstift te halen. Marloes is ook iemand die heel serieus kan zijn. Dit is vooral fijn als gewoon iemand nodig hebt om te luisteren.

Noem een paar momenten waarop jullie heel hard met zijn tweeën moesten lachen?
Larissa: eigenlijk lachen we heel vaak. We zijn allebei best onhandig, dus dat levert vaak situaties op waarin we heel hard lachen.
Marloes: wij lachen heel vaak om onszelf, over de domme dingen die we doen. Ook kunnen we flink lachen als we allerlei plannen hebben, maar uiteindelijk gewoon als een stel oudjes maar op de bank blijven liggen met een kop thee en koekjes.

Wat is de beste eigenschap van de ander?
Larissa: Marloes is zo ontzettend lief. Ze weet altijd wat ze moet zeggen of doen om iemand (mij) op te vrolijken. Verder is ze slim, heeft ze best wel veel geduld en is ze ook nog eens ontzettend grappig. Ik kan gewoon niet maar één eigenschap uitkiezen.
Marloes: Larissa is een hele sterke vrouw. Ik vind het heel knap hoe zij allerlei dingen aanpakt en omgaat met tegenslagen. Daarnaast ziet ze altijd de positieve kant. En we begrijpen elkaar met één blik, dat is heel fijn. 

Wat is jullie favoriete inside joke?
Larissa: tijdens onze opleiding is er veel aandacht geschonken aan spelling en het redigeren van teksten. Dit is handig voor onze toekomstige carrière, maar het heeft ons volledig verpest. Wij kunnen dan ook de grootste lol hebben om slechte teksten en domme foutjes. 
Marloes: we sturen ook vaak Snapchats over alle horror die we tekstueel tegenkomen, haha. Terwijl we zelf ook echt af en toe wel eens een foutje maken. Ook kunnen we de normaalste dingen verpesten met onze dirty minds.

Waar kunnen jullie uren over praten?
Larissa: we vullen heel veel uren met gesprekken over onze huisdieren. Tsja, je bent een crazy bunnylady/catlady of je bent het niet. Verder praten we veel over onze dromen voor de toekomst.
Marloes: ik praat met Laris heel graag over huisje-boompje-beestje dingen. Hoe ons leven er nu uitziet en hoe het later zal zijn. Daar kunnen we het geloof ik wel de hele dag over hebben. Daarbij kunnen we ook echt de hele dag praten over onze huisdieren.

Wat vinden jullie het leukste om te doen samen?
Larissa: eten! Heel veel eten maken en dan alles opeten. Maar shoppen, kletsen, borreltjes doen op het terras en huisdier-knuffelsessies vind ik ook altijd erg leuk.
Marloes: eten is echt onze favoriete bezigheid. En praten. En ik vind het ook altijd leuk om met Larissa in de auto te zitten, haha. In tegenstelling tot Laurens, geeft zij geen commentaar op mijn rijstijl (😜) en ze navigeert altijd voor me. Hoef ik lekker niet na te denken.

Wat is jullie eerst foto samen?

Marloes: ik moest even goed zoeken door al mijn foto’s. Laris en ik stonden wel eerder samen op de foto, maar met andere mensen erbij. Dit is de eerste foto die ik vond waar alleen wij twee op staan! Gemaakt op 20 maart 2015 op school. Lekker slechte kwaliteit en overbelicht, haha. De volgende foto van ons samen is er een met onze brakke koppies na een avondje stappen, dus ik ben heel blij dat deze normale foto eerder is gemaakt! 😜

Larissa: deze foto is in september 2014 gemaakt tijdens onze propedeuse-uitreiking. Wij hadden allebei onze P in één jaar gehaald en ondanks onze ongemakkelijke foto waren we toch echt wel blij.

Als je een uiterlijk kenmerk en een innerlijk kenmerk van elkaar mocht overnemen, wat zou dat dan zijn?
Larissa: Marloes kan altijd situaties goed relativeren. Zo kan ik soms flink stressen en plaatst zij alles in een ander perspectief. Dat zou ik heel graag willen overnemen. Als ik een uiterlijk kenmerk zou overnemen zou het Marloes haar haren zijn! Marloes stijlt haar haren altijd, maar ze heeft van zichzelf lekker veel slag in haar haren. Prachtig!
Marloes: qua uiterlijk zou ik Laris haar billen overnemen! Ja, ik kan er niks anders van maken, ze heeft gewoon een hele goede booty! En qua innerlijk zou het haar gedrevenheid zijn, ze zet zich altijd zo goed in voor alles wat ze doet, zelfs als ze het niet leuk vindt.

Wat is jouw favoriete herinnering aan je beste vriendin?

Liefs,

Larissa & Marloes

4 Reacties

  • Marianne

    Wat leuk om zo over jullie te lezen! Jullie kennen elkaar blijkbaar nog niet zo héél lang, maar wel heel erg goed 🙂 Jullie zijn een leuk stel vriendinnen, echt iets om te koesteren!

  • Romy

    Wat ontzettend leuk dat jullie de tag samen hebben ingevuld! Zo te horen hebben jullie echt een bijzondere vriendschap samen en hebben jullie al zoveel leuke dingen meegemaakt, maar hebben jullie ook momenten waarop jullie echt iets voor elkaar betekenen. Mooi! Ik moest lachen om jullie spellinghorror. Ik ben ook een enorme taalneuroot, maar heb mijn taalneurootmaatje nog niet gevonden 😛 Wel heeft mijn manager ook ooit Nederlands gestudeerd, dus tegenwoordig kan ik fijn wat taalneurotische frustraties met haar bespreken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge