Entertainment,  Lifestyle

25 jaar: 25 weetjes over mij!

Precies een week geleden mocht ik 25 kaarsjes uitblazen. En dat deed ik vanuit het prachtige Italië. Prima plek op een kwart eeuw op deze aarde te vieren! Omdat ik 25 ben geworden, deel ik 25 weetjes over mijzelf. Cheers! 🥂

Trouwens, beide foto’s in dit artikel zijn eigenlijk genomen in Zwitserland op onze terugreis 😜

 1. Eigenlijk claim ik altijd de hele week als verjaardagsweek. Aan een dag per jaar heb ik gewoon niet genoeg. Oké. Stiekem zie ik heel augustus als verjaardagsmaand.
 2. Zonder navigatie kom ik overal behalve waar ik daadwerkelijk moet zijn.
 3. Ik verbrand me echt te vaak aan de oven of hete pannen. Tja, je bent onhandig of je bent het niet…
 4. IJsberen zijn mijn lievelingsdieren.
 5. Ik eet liever iets hartigs dan zoet. Zo ben ik echt gek op chips.
 6. Ik ben best slecht in opruimen. Als ik iets pak, leg ik het vrijwel nooit terug op de plek waar het hoort. Waardoor ik altijd alles kwijt ben.
 7. Ik lust geen bier. Tot lichte teleurstelling van Laurens, die gek is op bier.
 8. En ook geen koffie, trouwens.
 9. Ik heb nog nooit iets gebroken of ergens hechtingen voor nodig gehad. Wel is mijn wijsvinger een keer in de staafmixer gekomen 😝 Die wond kon gelukkig ‘gelijmd’ worden.
 10. Vroeger beet ik nagels.
 11. Ik slaap het allerliefst in het midden van het bed. Dat gaat alleen wat lastiger als je met zijn tweeën bent.
 12. Mijn moeder knipte vroeger mijn haar heel kort, omdat ik volgens haar heel vervelend werd als ze mijn haar ging doen.
 13. Vliegen is niet mijn meest favoriete ding. Ik heb geen vliegangst hoor, maar met z’n allen in zo’n vliegtuig zitten vind ik gewoon niks. Heb ik trouwens ook met treinen en bussen, maar daar toch minder, omdat ik altijd maar vrij korte stukken doe met het OV.
 14. Mijn lievelingsfruit zijn frambozen en mango’s.
 15. Op de middelbare school had ik een pony laten knippen waar ik nog best lang mee heb rondgelopen. Maar eigenlijk zat hij me altijd in de weg.
 16. Per oor heb ik twee oorgaatjes en dan heb ik in mijn linkeroor nog wat piercings. Een tragus die ik de dag na mijn 18e verjaardag liet zetten. Twee keer een forward helix op mijn 20e, waarvan ik de eerste in een tussenuur met een vriendin liet zetten die een neuspiercing nam en ik een week later zelf terugging voor een tweede erboven. En als laatste op mijn 21e nog een helix, die Larissa ook nam.
 17. Ik zou best een tattoo willen.
 18. Tijdens het autorijden zet ik het liefst de ramen open, zet ik de radio op standje gehoorbeschadiging en komt de Beyonce in mij los. Gratis concerten voor iedereen die wil. Wat dus niemand is, haha. Daarom zet ik de muziek zo hard, dan hoort niemand me daadwerkelijk zingen.
 19. Ik ben zo’n gekke catlady die haar katten buiten uitlaat. We wonen vlakbij een bocht waar iedereen standaard te hard rijdt en vooral Freya is niet de snuggerste kat die er is. Zo kunnen ze alsnog lekker buiten komen.
 20. Engels was altijd mijn lievelingsvak op school. Ik vind de Engelse taal eigenlijk ook zo veel mooier dan Nederlands. Tijdens mijn diploma-uitreiking op de middelbare school had ik zelfs het hoogste cijfer voor Engels.
 21. Bij het zien van The Lion King moet ik altijd huilen. Zelfs na duizend keer.
 22. Ik ben gek op koken en bakken. Dat heb ik van mijn moeder.
 23. Mijn humor kan echt slechter dan slecht zijn. Hoe fouter en ongepaster, hoe beter. Gelukkig is Laurens net zo.
 24. Ik heb veel liever zomer dan winter.
 25. Het liefst knuffel ik met elk dier wat ik tegenkom. Zoals dit superschattige geitje!

Wat is een grappig weetje over jou?

Liefs, Marloes

 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge